نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت امور خارجه،'علی اكبر صالحی' روز سه شنبه در مصاحبه ای در مینسك پایتخت بلاروس افزود: روابط ایران و بلاروس بسیار گسترده و عمیق بوده و اراده مسوولان هر دو كشور بر توسعه و تعمیق هر چه بیشتر این روابط است.

صالحی با بیان اینكه این اولین سفررسمی او به بلاروس است ،تصریح كرد: در ملاقاتهای امروز با مقامات بلاروس مسائل مربوط به روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای و بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی با تاكید بر اینكه ایران و بلاروس دو كشور همسو و همفكر هستند و در صحنه بین المللی مستقل عمل می كنند، خاطرنشان كرد: ایران و بلاروس در موقعیت ژئوپلتیكی و كانون گذرگاه غرب و شرق و شمال و جنوب قرار گرفته اند و در زمینه ترانزیت می توانند مكمل یكدیگر باشند.

وزیر امور خارجه ایران به تاكید ' محمود احمدی نژاد ' رییس جمهوری اسلامی ایران بر گسترش و تعمیق روابط دو كشور اشاره كرد و از جانب آقای احمدی نژاد از لوكاشنكو رییس جمهور بلاروس برای سفر به ایران دعوت كرد.

این دعوت با استقبال لوكاشنكو روبه رو شد.

صالحی ابراز امیدواری كرد كه با رفت و آمد مسوولان ایران و بلاروس در سطوح مختلف شاهد گسترش بیشتر مناسبات و همكاری های دو كشور باشیم.

سیام **1708



:: برچسب‌ها: سفید , مربع , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا به نقل از اداره كل اطلاعات ومطبوعات وزارت امور خارجه ،'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه كشورمان كه در مینسك بسر می برد عصر سه شنبه با میخائیل مسنیكوویچ نخست وزیر بلاروس دیدار و گفت و گو كرد.

وی تاكید كرد:اراده رییس جمهوری اسلامی ایران گسترش بیشتر مناسبات با بلاروس با رویكردی ویژه است.

وزیر امور خارجه افزود: باید با كشف امكانات و نیازهای متقابل و برگزاری نمایشگاههای بازرگانی و توسعه تماسهای مردمی و گردشگری، زمینه های افزایش همكاریها را مهیا ساخت.

صالحی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام های گرم معاون اول رییس جمهوری كشورمان، از طرف رحیمی از نخست وزیر بلاروس برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد.

وی اضافه كرد: باید شرایط تماسهای مردمی را بگونه ای تسهیل كرد كه رفت و آمدها آسان شود.

وزیرامور خارجه كشورمان با اشاره به موقعیت ژئوپلتیكی دو كشور،افزود: موقعیت دو كشور به گونه ای است كه می توان برای انتقال و ترانزیت كالا و مسافر به سایر كشورها استفاده كرده و همكاریهای چندجانبه را شكل دهد.

صالحی تصریح كرد : جمهوری اسلامی ایران شریك و دوستی مطمئن برای بلاروس خواهد بود.

نخست وزیر بلاروس نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به هیات جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری كرد در نتیجه این سفر صفحه جدیدی در همكاریهای دو كشور گشوده شود و پروژه های جدید همكاری طراحی و اجرایی گردد.

وی افزود: ما مصمم هستیم تمامی توافقات گذشته را بدون توجه به هرگونه مشكلی بر سر راه آنها اجرایی و محقق كنیم.

'میخائیل مسنیكوویچ 'با اشاره به اینكه نشست اخیر یازدهمین اجلاس كمیسیون مشترك اقتصادی دو كشور سازنده بود، ابراز امیدواری كرد: این اجلاس به پیشبرد همكاریهای اقتصادی ایران و بلاروس كمك كند.

نخست وزیر بلاروس با ابراز رضایت از پیشرفت همكاریهای اقتصادی و تجاری فیمابین علاقمندی مینسك را برای مشاركت بیشتر بخش خصوصی ایران در پروژه های سازندگی این كشور اعلام داشت و گفت: سال 2013 به عنوان بیستمین سالگرد برقراری روابط سیاسی دو كشور سال جهش در مناسبات فی مابین خواهد بود.

سیام **1708*1580



:: برچسب‌ها: رودخانه , سفر , نور ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش خبرنگار ایرنا، این منبع كه خواست نامش فاش نشود، در دیدار با برخی از دست اندركاران رسانه های ایرانی در دمشق خاطر نشان كرد كه این امر موجب بی سرپرست شدن 4 هزار خانواده و یتیم شدن هزاران كودك شده است.

وی در مورد افراد مجرد كشته شده در جریان تحولات اخیر در سوریه آماری ارایه نكرد.

این منبع سوری با اشاره به وجود 16 زن در بین كشته های مزبور، خاطر نشان كرد در جریان این رویدادها همچنین 10 هزار نیروی نظامی و امنیتی این كشور نیز در درگیری با افراد مسلح زخمی شده اند.

وی ادامه داد: در جریان این ناارامی ها همچنین شماری از مردم و غیر نظامیان نیز به بهانه های مختلف مانند حمایت از دولت از سوی افراد مسلح كشته و یا ترور شده و اجساد آنان نیز در مقابل دیدگان مردم قرار گرفت تا نوعی خوف و وحشت در بین مردم ایجاد شود.

مقام مزبور تاكید كرد كه دولت از حق این افراد نخواهد گذشت و با توجه به اقدامات مختلفی كه از سوی وزارت كشور برای شناسایی افراد مجرم و كسانی كه دست آنان به خون مردم سوریه آلوده شده است، این افراد باید پاسخگوی اعمال جنایتكارانه خود باشند.

منبع اطلاع رسانی سوریه با اشاره به تمایل دمشق برای افزایش همكاری های رسانه ای با ایران و گسترش بیش از پیش آن افزود: 'ما با داشتن دو شبكه تلویزیونی و چهار روزنامه دارای اطلاع رسانی ضعیفی هستیم ولی تلاش می كنیم تا همپای با اصلاحات در این بخش نیز اصلاحاتی بعمل آید و متناسب با بحران نیز دارای دستگاه های اطلاع رسانی باشیم.'

وی در ارتباط با ورود دست اندركاران رسانه ها به منطقه باباعمرو نیز گفت با توجه به وجود برخی مناطق آلوده به مواد منفجره اعضای صلیب سرخ نیز به زحمت وارد آن شدند و اكنون نیروهای در حال پاكسازی هستند. به گفته وی افراد مسلح هفت ساختمان را در باباعمرو مین گذاری كرده بودند.

این منبع خاطر نشان كرد منطقه حمص اساسا كانون بحران بود زیرا طیف های مختلف از گروه های تروریستی مانند سلفی ها اخوان المسلمین، تاجران مواد مخدر و مجرمین در آنجا حضور دارند و دولت برنامه هایی برای بازسازی مناطق خارج شده از كنترل افراد مسلح دارد. وی افزود برای بازسازی مناطق تخریب شده از تجارب ایران استفاده خواهد شد.

وی افزود: این افراد مجموعه ای واحد نیستند و فقط هدف واحد آنان را گردهم جمع كرده و بعد از دستیابی به برخی اهداف برنامه خاصی ندارند و دچار درگیری، مشكل و پراكندگی می شوند.

وی در ارتباط با تغییر قانون اساسی در سوریه و تصویب قانون اساسی جدید نیز گفت كه 'قانون قبلی مشكلاتی مانند نظام تك حزبی داشت. من از اشتباهات این حزب دفاع نمی كنم چرا كه این حزب بر اساس قانون اساسی قدیم به عنوان یگانه حزب در سوریه وجود داشت و ممكن است داشتن قدرت یك رویكرد منفی به دنبال داشته باشد.'

وی تاكید كرد كه 'در كنگره آینده این حزب در سوریه شاهد جوانگرایی اعضای و مسوولان آن خواهیم بود و چهره های جدیدی در آن انتخاب خواهند شد.'

خاورم**1436**1423



:: برچسب‌ها: سقوط ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

ظاهر هویدا، خواننده پیشگام افغانستان صبح امروز، دوشنبه پنجم مارس۲۰۱۲ در هامبورگ آلمان درگذشت.

هویدا از در ۲۸فوریه ۱۹۴۵ میلادی در یک خانواده روشنفکر دیده به دنیا گشود. پدرش اهل شعر و فرهنگ وصاحب ذوق بود.

وقتی او پنج ساله بود علاقمند به موسیقی شد و پدرش همان وقت که در بلخ کارمند دولت بود، زمینه سازی کرد تا برای آموزش او و برادرش کبیر هویدا معلمی استخدام کند. این اساس آموزش موسیقی او شد.

ظاهر هویدا ابتدا به نواختن سازهای مختلف موسیقی آغاز کرد و سپس راه خواننده شدن را در پیش گرفت. کبیر هویدا برادر او، نوازنده پیانو است.

ظاهر هویدا از اولین خواننده هایی بود که در همکاری با عزیز آشنا گروه آماتوران را در سالهای چهل و پنجاه خورشیدی ایجاد کرد.

آماتوران برای نخستین بار موسیقی را در میان خانواده های روشنفکر کابل وارد کرد و آغاز یک فصل جدیدی در تاریخ موسیقی معاصر افغانستان اندکه در ایجاد موسیقی پاپ افغانی نقش به سزایی دارند.

در ۱۳۵۱ خورشیدی او برای تحصیل موسیقی به ایران رفت. در آنجا ترانه های افغانی را در رادیو تلویزیون ایران خواند. با ترانه "کمر باریک من" که در اصل ترانه محلی بدخشان افغانستان است در ایران به شهرت رسید و سپس بسیاری از خواننده های ایرانی و تاجیک آن را اجرا کردند.

ظاهر هویدا از خواننده های صاحب سبک بود

ظاهر هویدا از خواننده های صاحب سبک بود و به دلیل مشخصات صدایش کمتر کسی می توانست او را تقلید کند.

در ۱۹۶۶ میلادی ظاهر هویدا و ببرک وسا و جمعی دیگر برای آموزش موسیقی به مسکو رفتند و در آنجا در موسسه دولتی هنر های زیبا به دلیل صدای محک و رسایی که داشت او را در بخش اپرا تحت آموزش قرار دادند.

نزدیک به پنجاه سال از عمرش را صرف موسیقی کرد. کم می خواند ولی توجه داشت هر اثرش یک قطعه ماندگار از نظر شعر و موسیقی باشد.

هویدا در سالهای پنجاه خورشیدی در رادیو و تلویزیون افغانستان تهیه کننده و مجری برنامه های تفریحی بود و جمعه ها میلیونها شنونده منتظر برنامه اش می بودند که در آن مطالب جالب و سرگرم کننده همراه با نقد اجتماعی پخش می شد. اخیرا او در فیلمی به نام عقاب نقش بازی کرد.

در سالهای که افغانها دسته دسته به مهاجرت مجبور شدند یکی از ترانه های او محبوب دلها شد و در هر خانواده ای این ترانه را گوش می کردند و با شنیدن آن از عزیز رفته یا در حال سفر یاد می کردند. این ترانه چنین است:

شنیدم از اینجا سفر می کنی ... تو آهنگ شهر دیگر می کنی...کجا می روی آرزویم کجا... همان لحظه ای آشنایی تو... گمان برده بودم جدایی تو...

قرار بود ظاهر هویدا شصت و هفتمین سالروز تولدش را با دخترش ژاله و پسرانش آرش و مسیح که آنها نیز خواننده و اهل موسیقی اند و با برادرش کبیر هویدا و دوستان قدیمش که در گروه آماتوران با او همراه بودند در ۲۸ فوریه امسال در آلمان جشن بگیرد.

به دلیل مشخصات صدای ظاهر هویدا، کمتر کسی می توانست او را تقلید کند

سه ماه پیش بود که ببرک وسا با من تماس گرفت و گفت اگر ممکن است با ظاهر هویدا تماس بگیرم. برایش تلفن کردم و کمی از این سو و آن سو سخن زدیم، گفت می خواهد در جشن تولدش در مورد زندگی و هنرش و در مورد کارهایش با تلویزیون فارسی بی بی سی صحبت کند.

او خواست امتیاز پخش کنسرتش را به بی بی سی بدهد. این طرح از سوی مسئولان تلویزیون فارسی با استقبال روبرو شد. دوباره دوهفته ای پیش با او در مورد نهایی کردن این برنامه صحبت می کردم که گفت صحتش خوب نیست و برنامه با تاخیر روبرو شده است.

گفت: "می خواهم مانند برنامه ببرک وسا، خودت یک برنامه ای در مورد من و خانواده ام تهیه کنی، و در این برنامه نه فقط من، بلکه خانواده هویدا همه با تو برای بیننده های تلویزیون بی بی سی صحبت می کنند ولی اجازه بده دوباره در اواخر ماه مارس تماس بگیرم و جزئیات را در مورد این برنامه با خودت نهایی کنم زیرا اکنون بیماری مجالم نمی دهد تا در موعد مقرر این امر عملی شود"

ولی این فرصت پیش نیامد و در همان شماره تلفن که با خودش صحبت می کردم زنگ زدم این بار پسرش مسیح پاسخ داد گفت پدرش در ناحیه گوش سرطان دارد ولی در زیر بار داروهای سنگین ضد درد تاب نیاورد و درگذشت.



:: برچسب‌ها: فوتبال , طبیعت , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا، درنظام انتخاباتی آمریكا، هر ایالت تعداد مشخصی 'رای انتخاباتی' دارد كه شمار آن براساس جمعیت ایالت تعیین می شود. برنده انتخابات كسی نیست كه بیشترین 'رای افراد' را آورده باشد، بلكه كسی است كه بیشترین 'آرای انتخاباتی' را از آن خود كرده باشد.

در انتخابات ریاست جمهوری، هر نامزد كه برنده یك ایالت شود، همه آرای انتخاباتی آن ایالت را از آن خود می كند (تنها ایالت های مین و نبراسكا استثنا هستند). بنابراین بسیار پیش می آید،فردی به ریاست جمهوری انتخاب شود كه رای كمتری از رقیب خود كسب كرده باشد. پیروزی جرج بوش پسر در انتخابات سال 2000 آمریكا نمونه ای از این اختلاف آرای انتخاباتی با آرای مردمی است.

اما در انتخابات درون حزبی، احزاب آزادند كه آرای انتخاباتی شان را به هر ترتیب كه صلاح می دانند میان نامزدها تقسیم كنند. بیشتر ایالت ها، آرای انتخاباتی را بر مبنای 'نسبت آرای مردمی' تقسیم می كنند و بدین ترتیب در انتخابات درون حزبی، معمولا تناسبی میان شمار رای مردمی با رای انتخاباتی وجود دارد.

نامزدهای هرحزب اگر بتوانند تعداد مشخصی امضا از یك ایالت گردآوری كنند، اجازه خواهند داشت كه در مبارزه انتخاباتی آن ایالت شركت كنند.

** سه شنبه بزرگ

'سه شنبه بزرگ' یك سنت انتخاباتی درون حزبی است كه درآن، بیشتر ایالت ها به طور همزمان انتخابات برگزار می كنند و در نتیجه، احتمال تعیین تكلیف نامزد برنده بسیار بالا است.

در انتخابات درون حزبی جمهوری خواهان برای یافتن رقیب اوباما، تا این لحظه، میت رامنی 203 رای انتخاباتی، ریك سنتورم 92، نیوت گینگریچ 33 و ران پال 25 رای در اختیار دارند. عصر امروز به وقت ایران، انتخابات سه شنبه بزرگ در 10 ایالت جورجیا، آیداهو، ماساچوست، داكوتای شمالی، اوهایو، اوكلاهاما، تنسی، ورمانت، ویرجینیا و آلاسكا برگزار خواهد شد. این 10 ایالت، روی هم، 419 رای انتخاباتی دارند.

به دلیل اختلاف های درون حزبی شدید، پیش بینی نتیجه انتخابات امروز، كاری دشوار است. با این حال، نیوت گینگریچ 20 سال نماینده ایالت جورجیا در مجلس نمایندگان آمریكا بوده ونظرسنجی ها هم از پیروزی وی در این ایالت حاكی است. ماساچوست جایی است كه میت رامنی فرمانداری آن را برعهده داشته و قطعا در آن پیروز خواهد شد.

علاوه بر این، سنتورم و گینگریچ نتوانسته اند در ایالت های ورمانت و ویرجینیا امضاهای لازم برای شركت در رقابت ها را كسب كنند و این دو ایالت هم احتمالا به جمع پیروزی های 'رامنی' افزوده خواهد شد.

سنتورم در اوكلاهاما عملكرد بهتری داشته است. اوهایو و تنسی به ترتیب اندكی به رامنی و اندكی به سنتورم گرایش دارند. گمانه زنی درباره داكوتای شمالی و آلاسكا هم فعلا بسیار پیچیده است.

در مجموع، به نظر می رسد 'میت رامنی'، نسبت به رقیبان خود در وضعیت بهتری قرار داشته باشد.

رامنی علاوه برفرمانداری، سابقه ریاست هیات اجرایی المپیك زمستانی سالت لیك سیتی (2002) را نیز برعهده دارد و از سرمایه داران شناخته شده در آمریكاست. پدر وی، جرج رامنی در دهه 60 میلادی فرماندار میشیگان و در اوایل دهه 70 وزیر مسكن و شهرسازی آمریكا بود.

** مواضع انتخاباتی رقیبان اوباما

به طور كلی جمهوری خواهان محافظه كارند و جناح راست حكومت محسوب می شوند. اعضای این حزب معمولا گرایش های مذهبی دارند و طبیعتا مخالف سقط جنین و ازدواج همجنسگرایان هستند.این افراددرحوزه اقتصادی به كوچكترشدن دولت مركزی وافزایش اختیارات بخش خصوصی معتقدند. كاهش مالیات ها، كاهش ورود دولت به بخش های بیمه و تامین اجتماعی، حساسیت بیشتر به كنترل مرزها برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی و حمایت از صنایع نفتی و نظامی از دیگر ویژگی های مشترك در حزب جمهوری خواه است.

دموكرات ها جناح چپ حكومت آمریكا را تشكیل می دهند، معمولا از اتحادیه های كارگری و اجتماعی پشتیبانی می كنند، به كنترل بیشتر دولت بر اقتصاد و افزایش سرمایه گذاری دولت در بیمه های تامین اجتماعی اعتقاد دارند و از جدایی دین از سیاست دفاع می كنند.

برخی موسسه های بزرگ مالی و بعضی از صنایع خودروسازی در آمریكا روابط نزدیكی با این حزب دارند.

موارد یادشده درباره جمهوری خواهان، در مورد همه نامزدهای فعلی این حزب صدق می كند. با این توضیح،در زیربه برنامه های نامزدهای جمهوری خواه درانتخابات سال جاری ریاست جمهوری به صورت جداگانه اشاره ای گذرا خواهد شد.

**میت رامنی

كاهش عمومی مالیات ها، از جمله كاهش مالیات بر درآمد شركت ها از 35 درصد به 25 درصد؛ كاهش هزینه های دولتی و آوردن آن از 24.3 درصد از تولید ناخالص داخلی به زیر 20 درصد از تولید ناخالص داخلی؛ افزایش تولید انرژی در داخل آمریكا؛ گسترش روابط اقتصادی با كشورهای شرق آسیا وایجاد محدودیت هایی در روابط بازرگانی با چین از مهمترین شعارهای انتخاباتی رامنی در حوزه اقتصادی است.

در حوزه سیاست خارجی، تلاش برای كاهش وابستگی اروپا به نفت و گاز روسیه در كانون سیاست های رامنی قرار دارد. وی گفته است كه به كشورهای شرق اروپا كمك فنی خواهد كرد تا زودتر پروژه خط لوله گاز تركیه به اتریش تكمیل شود. بدین ترتیب، گاز طبیعی كشورهای همسایه تركیه به اتریش و از آنجا به تمام اروپا ارسال خواهد شد. گسترش روابط با كشورهای آسیای مركزی (به عنوان حیاط خلوت روسیه) و حتی احتمال بازنگری در پیمان استارت هم از جمله شعارهای رامنی درباره روسیه است. هرچند در این دو مورد آخر مصداق ها به روشنی بیان نشده اند.

میت رامنی كاهش بودجه نظامی آمریكا كه در دستور كار دولت فعلی است را نادرست می داند و درمقابل،به كاهش دیوانسالاری و ایجاد توازن منطقی میان نیروهای رزمی و غیررزمی در پنتاگون معتقد است.

در ارتباط با چین هم سیاست های 'رامنی' چالش آفرین خواهد بود. وی كه دارای مدرك دكترای مدیریت بازرگانی از دانشگاه هاروارد است، به ایجاد'حوزه اقتصادی ریگان' برای تشویق كشورها به خودداری از تجارت 'تراز منفی' با چین اعتقاد دارد. رامنی همچنین بر ضرورت همكاری بیشتر با تایوان برای فروش سلاح های نظامی به آن كشور تاكید كرده كه مشخصا یكی از نقطه های حساسیت برانگیز برای چین است.

میت رامنی حتی پا را از این هم فراتر نهاده و در برنامه های انتخاباتی اش نوشته است 'ایالات متحده نقشی مهم در تشویق به ایجاد جامعه ای باز و مردمسالار در چین دارد.'

این نامزد جمهوری خواه، در زمینه 'بهار عربی' با سیاست دولت فعلی مبنی بر فعالیت پشت پرده مخالف است و آشكارا گفته است كه در هر چالش سیاسی در مناطقی كه آمریكا منافعی دارد، دولت ایالات متحده باید موضع صریح خود را بیان كند. البته این موضع رامنی تنها به بهار عربی محدود نمی شود و وی بر این باور است كه در هر جایی كه واشنگتن ذی نفع است، كاخ سفید نمی تواند در قبال تحولات اجتماعی آن بی طرف باشد.

** ریك سنتورم

افزایش تولیدداخلی نفت و گاز و تایید احداث خط لوله كانادا به آمریكا، مهمترین شعارهای اقتصادی سنتورم است. وی همچنین پایبندی خود به افزایش تولید داخلی و در نتیجه كاهش بیكاری در آمریكا را اعلام كرده وبرای دست یافتن به این هدف گفته است كه مالیات بر شركت ها را به 17.5 درصد كاهش خواهد داد.

حذف همه یارانه های انرژی و بیشتر یارانه های كشاورزی، بخشی از راهكارهای سنتورم برای مقابله با بحران كسری بودجه است.

در سیاست خارجی، سنتورم را باید تندروترین فرد درمیان نامزدهای حاضر دانست. وی به 'برتری و استثنا بودن آمریكا در جهان' اعتٍ8�د دارد.این سناتورسابق ایالت پنسیلوانیا، حتی یكبار در واكنش به ترور دانشمندان هسته ای ایران، از تروریست ها قدردانی كرد كه بلافاصله سخنانش با انتقاد شدید روبرو شد.

سنتورم یك كاتولیك است، در تارنمای رسمی اش خود را 'قهرمان ایمان به خدا و پایبندی به خانواده' (!!) نامیده، بخش عمده ای از برنامه هایش به مسایل اجتماعی و اعتقادی مربوط می شود و به طور كلی انسانی آرمانگراست.

• نیوت گینگریچ

گینگریچ در زمینه كاهش مالیات شركت ها، گوی سبقت را از دیگران ربوده و گفته است كه نرخ اینگونه مالیات ها را به 12.5 درصد كاهش خواهد داد. گینگریچ مدعی است ایالات متحده سه برابر عربستان سعودی ذخیره نفتی دارد و باید از ذخایر نفتی خود بهره برداری كند.

اصلاح نظام آموزشی آمریكا از برنامه های شاخص رییس سابق مجلس نمایندگان آمریكاست.

گینگریچ هم یك كاتولیك است و بخشی از برنامه هایش را به امور مذهبی اختصاص داده است.

•ران پال

ران پال، پزشك و عضو مجلس نمایندگان آمریكا را باید نامزد متفاوت در این دوره دانست.

وی یكی از افراد پیشرو در جنبش چای (تی پارتی) بوده و در زمینه كاهش هزینه های دولتی مواضعی جدی تر دارد. بیشتر برنامه های وی پس از موضوع اقتصاد، به مسایل اجتماعی و آموزشی در ایالات متحده آمریكا مربوط می شود.

در سیاست خارجی، ران پال به پرهیز از دخالت در امور كشورهای دیگر اعتقاد دارد. وی آشكارا گفته است كه حمله به عراق و افغانستان و نیز لشكركشی به خاورمیانه و خلیج فارس اشتباه بوده است.

وی در جایی در پاسخ به اینكه چرا با اقتدار ارتش آمریكا مخالف است، گفت: 'ببینید، ما یك ملت ورشكسته هستیم!! ارتش ما با پوتین های چینی رژه می رود و هواپیماهای نیروی هوایی با بنزین عربستان سعودی پرواز می كند. ما نمی توانیم برای صلح و غیره در كشورهای آمریكای جنوبی هزینه كنیم، در حالی كه مرزهای جنوبی مان بزرگراه مهاجران غیرقانونی و تروریست هاست.

ما نباید در اقتصادمان برای كشورهایی ردیف بودجه تعیین كنیم كه در اقتصاد جهانی، عملا رقیب ما هستند. سربازان را به خانه برگردانید. اول امنیت آمریكا را تامین كنید.'

این نامزد جمهوری خواه، 'ضربه متقابل' را عامل دشمنی برخی كشورهای خاورمیانه با آمریكا می داند. وی در برنامه های انتخاباتی اش آورده است 'اگر شما كسی را كتك بزنید و خانواده اش را بكشید، او از شما متنفر خواهد شد و احتمالا در آینده تلافی خواهد كرد. این دقیقا همان قانون ضربه متقابل است. این یك اصل بدیهی است، اما ظاهرا بسیاری از مخالفان ران پال، درستی آن را انكار می كنند.'

ایرنا**9163**1590**



:: برچسب‌ها: هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ایرنا از بیروت، شیخ 'نعیم قاسم' معاون دبیركل حزب الله امروز سه شنبه طی مراسمی در بیروت با اشاره به جنگ نرم غرب علیه نسل جوان امروز گفت: غرب این بار نه از طریق نظامی بلكه از راه تسخیر عقل ها و گسترش برنامه های مستهجن و ترویج اباحه گری در جامعه به سراغ نسل جوان ما رفته است.

وی افزود: غرب سعی می كند با دور نگه داشتن جوانان از اطاعت خدا و فراهم آوردن امكانات مادی و رفاهی، آنها را به امور شهوانی و خوش گذرانی مشغول كند تا هیچ نقش و جایگاهی در جامعه و در جهت اصلاح آن برعهده نداشته باشند.

معاون دبیركل حزب الله تصریح كرد: غرب با به راه انداختن جنگ نرم علیه نسل جوان، درصدد پركردن ذهن آنها با انبوهی از خرافات و سخنان بی پایه و اساس و تحریف اصول و مبانی اعتقادی و غرق كردن آن ها در دنیای لذت و شهوت رانی است تا سرنوشت آینده آنها را دردست گیرد.

قاسم با اشاره به نقش رسانه ها در منحرف كردن افكار و ذهن جوانان گفت: رسانه ها به بهانه آزادی بیان با نمایش برنامه های ضداخلاقی و مستهجن درصدد سیطره بر ذهن جوانان و منحرف كردن آنها هستند.

معاون دبیركل حزب الله با انتقاد شدید از عملكرد رسانه ها در تخریب روان و اذهان جوانان گفت: شما حق ندارید تحت عنوان تمدن گرایی و رقابت با غرب، قشر جوان را دست مایه اهداف شوم خود قرار دهید.

وی خطاب به رسانه ها افزود: اگر واقعا حرف از رقابت با غرب است، از رقابت های علمی، اخلاقی و رسیدگی به امور اجتماعی صحبت كنید ولی هنگامی كه رقابت در امور بی ارزش و ضد اخلاق باشد این رقابت از نظر ما مردود و باطل است.

خاورم*2023**1030 **1446



:: برچسب‌ها: اسپانیا , خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از منابع خبری تركیه ، در پستهای الكترونیكی منتشرشده از سوی ویكی لیكس گزارشی در مورد وضعیت سلامتی ' رجب طیب اردوغان' نخست وزیر تركیه از سوی موسسه اطلاعاتی ' استارفورد' آمریكا وجوددارد كه در آن ادعا شده است اردوغان حداكثر دو سال دیگر زنده خواهد بود.

بنا به این گزارش كه ادعا می شود به استناد اطلاعات ارایه شده از سوی یك فرد نزدیك به اردوغان و نیز پزشكان معالج وی تهیه شده است، پزشكان پیش بینی می كنند نخست وزیر تركیه كه به دلیل ابتلا به بیماری سرطان روده بزرگ در ماه های گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفته است ، حداكثر دو سال دیگر زنده خواهد بود.

بر پایه این گزارش ، در پی تشخیص ابتلای اردوغان به سرطان روده ، با وجودی كه پزشكان معالج وی 20 سانتی متر از روده وی را در عمل جراحی بر داشتند ولی بیماری رو به پیشرفت است.

این گزارش افزود: فوت اردوغان تنش هایی را در حزب حاكم ' عدالت و توسعه' ایجاد خواهد كرد، زیرا ' عبدالله گل' رییس جمهوری تركیه و از بنیانگذاران این حزب توجه چندانی به حزب ندارد و از پایگاه چندانی در حزب برخوردار نیست.

' احمد داوداوغلو' وزیر امور خارجه تركیه نیز حامیان چندانی در حزب ندارد و اردوغان در حزب ' عدالت و توسعه' بیش از همه به ' علی باباجان' وزیر امور خارجه سابق و وزیر اقتصاد كنونی و ' تانریلدیز' وزیر انرژی و منابع طبیعی اعتماد دارد.

به گزارش ایرنا ، در پی انتشار این گزارش پروفسور ' دورسون بوغرا' رییس تیم جراحی اردوغان گفت: من چنین سخنانی را نگفته ام و محتوی این گزارش به نقل از كادر درمانی اردوغان دروع محض است.از لحاظ اخلاقی هیچ پزشكی در مورد وضعیت سلامتی بیمار خود نمی تواند اطلاعاتی ارایه بدهد و در مورد وضعیت سلامتی اردوغان در هر زمان اطلاعیه های رسمی صادر شده است.

پروفسور ' حسن تاشچی' از دیگر پزشكان معالج اردوغان كه پزشك معالج مادر اردوغان نیز بود و به درخواست نخست وزیر تركیه تیم جراحی را تشكیل داده بود گفت: در مورد وضعیت سلامتی اردوغان نمی توان مطالب یاد شده را تایید كرد.

وی با رد ادعاهای مربوط به ابتلای اردوغان به سرطان گفت: در بدن اردوغان توموری وجود ندارد كه بشود گفت سرطان است.

خاورم**2012 ** 230 **1446 **



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

ولادیمیر پوتین در مقر انتخاباتی خود نیز از حامیانشان تشکر کرد

پلیس روسیه ۵۵۰ نفر را پس از تظاهراتی علیه انتخاب ولادیمیر پوتین به عنوان رئیس جمهوری بازداشت کرده است که الکسی ناوالنی رهبر معترضان هم در میان آنهاست.

به گفته پلیس محلی، آنها ۳۰۰ نفر از یک گروه ۸۰۰ نفری از معترضان را در مرکز سن پترزبوگ دستگیر کردند.

۲۵۰ نفر دیگر از جمله آقای ناوالنی در مسکو پایتخت روسیه دستگیر شدند. او بعدا آزاد شد.

کشورهای خارجی پیروزی آقای پوتین در انتخابات یکشنبه را پذیرفته اند اما ناظران گفتند که رای گیری به نفع او برگزار شد.

دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا در تماسی تلفنی به آقای پوتین گفته است که او چشم انتظار کار با او برای "فائق آمدن بر موانع در روابط میان بریتانیا و روسیه و ساختن مناسبات عمیق تر سیاسی و تجاری است."

آمریکا و اتحادیه اروپا از دولت روسیه خواسته اند درباره ادعاهای نقض مقررات در جریان رای گیری تحقیق کند.

پیتشر آقای ناوالنی و سرگئی اودالتسوف دیگر رهبر معترضان برای جمعیتی ۱۴ تا ۲۰ هزار نفری در میدان پوشکین مسکو سخنرانی کردند.

آقای ناوالنی گفت "کلاهبرداران و دزدان" بر روسیه حکومت می کنند و تنها معترضان هستند که می توانند آنها را متوقف کنند.

تصور می شود که آقای اودالتسوف پس از پایان تجمع از ترک میدان خودداری کرده بود و آن زمانی بود که پلیس ضدشورش شروع به تخلیه محل از مردم کرد.

هر دو آنها قبلا در ارتباط با فعالیت های ضددولتی بازداشت شده اند.

نتایج انتخابات

مسئولان انتخابات در روسیه روز دوشنبه، پنجم مارس در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کردند که بیشتر آرای انتخابات ریاست جمهوری روسیه شمرده شده و ولادیمیر پوتین توانسته است ۶۳.۷۵ درصد آراء را به خود اختصاص دهد.

آقای پوتین صبح دوشنبه در جمع حامیان خود در مسکو گفت که در رقابتی آزاد و منصفانه، پیروز شده است.

اما گروه‌های مخالف او مدعی هستند که تقلبی گسترده انجام شده است.

گالوس، از نهادهای نظارتی مستقل انتخاباتی اعلام کرده است که آقای پوتین فقط کمی بیش از ۵۰ درصد آراء را به دست آورده است که به مراتب کمتر از آمار رسمی اعلام شده از سوی مسئولان رسمی انتخابات روسیه است.

طبق قوانین روسیه، در صورتی که آقای پوتین نمی‌توانست بیش از ۵۰ درصد آراء را در دور اول انتخابات ریاست جمهوری روسیه به دست بیاورد، باید در دور دوم با نامزد دیگری که بیشترین آراء را در مقایسه با دیگر نامزدها به دست می‌آورد، رقابت می‌کرد.

گالوس همچنین اعلام کرده است که گزارش‌های متعددی از تخلفات انتخاباتی دریافت کرده است که بر اساس آنها، برخی افراد چندین بار در رأی‌گیری شرکت کرده‌اند.

'اعتقاد به پوتین'

شامگاه روز یکشنبه، چهارم مارس، ده‌ها هزار نفر از حامیان آقای پوتین در حالی که پرچم‌های روسیه را در دست داشتند، در محوطه مقابل کرملین تجمع کردند تا پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری را جشن بگیرند.

آقای پوتین در حضور کوتاهی که به همراه دمیتری مدودف، رئیس جمهور کنونی روسیه در این تجمع داشت، از طرفداران و حامیانشان "در هر گوشه" کشور تقدیر کرد.

او گفت: "قول داده بودم که برنده می‌شویم و ما بردیم."

آقای پوتین گفت: "ما در رقابتی آزاد و منصفانه پیروز شدیم."

او اضافه کرد: "ثابت کردیم که هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی را به ما تحمیل کند."

حامیان آقای پوتین در تجمع روز یکشنبه خود، افزون بر پرچم‌های روسیه، نشان‌هایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود "پوتین-رئیس جمهور ما" و "ما به پوتین اعتقاد داریم".

آقای پوتین که در رقابت‌های ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ میلادی از دمیتری مدودف، رئیس جمهور کنونی روسیه حمایت کرده بود، در این مدت به عنوان نخست وزیر فعالیت می‌کرد. او با پیروزی در این انتخابات، تا سال ۲۰۱۸ میلادی، رئیس جمهور روسیه خواهد بود و با پایان این دوره نیز می‌تواند برای ادامه فعالیتش به عنوان رئیس‌جمهور در یک دوره شش ساله دیگر، در رقابت‌های انتخاباتی آتی شرکت کند.

برای خواندن گزارش و تحلیل‌های بیشتر درباره انتخابات ریاست جمهوری روسیه، به در بی‌بی‌سی فارسی بروید.



:: برچسب‌ها: لندن , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
کریس تپین

کریستوفر تپین ۲۴ فوریه به درخواست مقام‌های آمریکایی از بریتانیا به آمریکا مسترد شد

قاضی دادگاهی در ایالت تگزاس، یک بریتانیایی که در ارتباط با ادعاهای معامله غیرقانونی سلاح به آمریکا مسترد شده است را از آزادی به قید وثیقه محروم کرده است.

کریس تپین ۶۵ ساله که اهل لندن است روز ۲۴ فوریه پس از ادعاهایی دایر بر تلاش برای فروش باتری هایی که در موشک های ایران کاربرد دارد به آمریکا مسترد شده بود.

یک سخنگوی دادستان های فدرال گفت که او از قرار وثیقه محروم شد به این دلیل که "احتمال فرار او وجود دارد."

ایلین همسر آقای تپین این تصمیم برای ادامه بازداشت او را "مایه دلشکستگی" و "انزجار" توصیف کرد.

او هنگام انتقال به دادگاه در روز دوشنبه لباس نارنجی زندانیان را به تن داشت و پاها و یکی از دست هایش زنجیر بود. او با یکی از دستانش که آزاد بود با کمک عصا راه می رفت.

کنت شافر وکیل مدافع آقای تپین گفت که او حاضر بود هرگونه محدودیتی در صورت آزادی به قید وثیقه را بپذیرد و خانواده اش آماده سپردن ۵۰ هزار دلار ضمانت بودند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که قاضی رابرت کاستاندا قبول کرده بود که آقای تپین می تواند در صورت آزادی تحت نظر باشد اما به دلیل وجود یک اظهار نظر ضد و نقیض درباره حساب های مالی اش آن را رد کرد.

یک مقام دفتر دادستانی آمریکا گفت که محاکمه آقای تپین در دادگاهی فدرال با قضاوت دیوید بریونس در شهر ال پاسو در تگزاس برگزار خواهد شد اما تاریخ آن هنوز مشخص نشده است.

اتهامات

کریستوفر تپین یک تاجر بازنشسته است که به تلاش برای فروش قطعات موشک هاوک به ایران متهم شده است.

او روز جمعه (دوم مارس) در جریان دادگاهش از قاضی خواسته بود تا به قید وثیقه او را آزاد کند.

آقای تپین متهم است که قصد داشته قطعات موشک هاوک به ارزش ۲۵ هزار دلار را به ایران بفروشد.

در خواست وثیقه برای آزادی او با مخالفت شدید کریگ مک دونالد، از مقام های قضایی آمریکا مواجه شده بود.

آقای مک دونالد از دادگاه خواسته بود که آقای تپین در دوران محاکمه، در زندان بماند.

این مقام قضایی در توجیه علت مخالفتش گفت اطلاعاتی که آقای تپین دارد، می تواند خطراتی را برای جامعه داشته باشد.

به گفته آقای مک دونالد، کریستوفر تپین حتی پس از اعلام جرم در سال ۲۰۰۷ میلادی همچنان تکنولوژی آمریکا را در اختیار ایران می گذاشت.

او پس از حضور در دادگاهی در ایالت تگزاس به زندانی در ایالت نیومکزیکو منتقل شد.

بر اساس اطلاعات ثبت شده در دادگاه، دو نفر دیگر در تگزاس به اتهام تلاش برای خرید و صادرات این باتری ها به زندان های ۲۰ تا ۲۴ سال محکوم شده اند.

در صورت اثبات این اتهام، آقای تپین با مجازات حداکثر ۳۵ سال حبس روبروست.



:: برچسب‌ها: تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

امیر میرزایی حکمتی شهروند ایرانی آمریکایی است که تابستان سال جاری خورشیدی به هنگام سفر به ایران دستگیر شد

قوه قضائیه ایران اعلام کرده است که حکم امیر میرزایی حکمتی، شهروند ایرانی - آمریکایی که به اتهام جاسوسی برای ایالات متحده به اعدام محکوم شده بود، نقض شده است؛ خبری که با استقبال آمریکا مواجه شده است.

آقای حکمتی ۲۸ ساله، به تازگی از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اعدام محکوم شده بود.

ویکتوریا نولاند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه در واشنگتن به خبرنگاران گفت: "اگر خبر برگزاری یک محاکمه تازه درست باشد، ما از این تحول استقبال می کنیم و امیدواریم که به زودی به خانواده اش ملحق شود."

او گفت اگر ایران پیامی درباره آقای حکمتی داشته باشد می تواند از طریق سفارت سوئیس منتقل کند اما افزود: "با این حال، ما هرگز نتوانسته ایم آنها را قانع کنیم مرجعیت سفارت سوئیس در این پرونده را به رسمیت بشناسند زیرا آنها شهروندی او در آمریکا را به رسمیت نمی شناسند."

خانم نولاند گفت که دیپلمات های سوئیسی در تهران، که حافظ منافع آمریکا در ایران هستند، نتوانسته اند با آقای حکمتی تماس بگیرند.

مطابق رای دادگاه بدوی، آقای حکمتی به دلیل "همکاری با دولت متخاصم، عضویت در سازمان جاسوسی آمریکا و تلاش برای متهم کردن ایران به تروریسم"، محارب و مفسد فی الارض تشخیص داده شده بود.

در قانون مجازات اسلامی که دادگاه های ایران بر اساس آن حکم صادر می کنند، حکم مفسد فی الارض، اعدام است.

صدور حکم اعدام برای آقای حکمتی، اعتراض مقام های آمریکایی را در پی داشت و این کشور خواستار دسترسی کنسولی به این شهروند خود و آزادی "بدون معطلی" او شده بود.

مادر آقای حکمتی که مقیم خارج از ایران است، اخیرا در سفر به این کشور با او دیدار کرده بود.

اکنون دیوان عالی کشور در ایران حکم اعدام آقای حکمتی را نقض کرده و آن را برای رسیدگی بیشتر به شعبه دیگری از دادگاه های این کشور ارجاع داده است.

'اعترافات' تلویزیونی امیر حکمتی

امیر حکمتی که اوایل دهه گذشته میلادی برای چند سال عضو سپاه تفنگداران دریایی آمریکا بوده، تابستان گذشته به ایران سفر کرد و به گفته خانواده اش چند هفته بعد بازداشت شد.

تلویزیون ایران چند هفته قبل آنچه را که "اعتراف" او به تلاش برای جاسوسی می خواند، پخش کرد.

این گزارش می گفت که آقای حکمتی اعتراف کرده که قبل از سفر به ایران، به مدت دو ماه در پایگاه بگرام متعلق به نیروهای آمریکایی در افغانستان در زمینه های اطلاعاتی فعالیت داشت و سپس وارد ایران شده است.

در پی پخش این اعترافات، روز ۲۷ دسامبر خبرگزاری فارس گزارشی از برگزاری جلسه محاکمه آقای حکمتی انتشار داد و نوشت که دادستان برای متهم تقاضای اشد مجازات کرده است.

به گزارش رسانه های ایران، نماینده دادستان با استناد به "گزارش های مدیرکل حقوقی معاونت ضد جاسوسی وزارت اطلاعات و اقاریر خود متهم" در جلسه دادگاه، امیر حکمتی را به همکاری با آمریکا و سازمان سیا علیه جمهوری اسلامی متهم کرده بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری های داخلی ایران، آقای حکمتی در جلسه دادگاه در برابر سئوالات قاضی "از خود دفاع کرده بود و ضمن اقرار به انگیزه خود برای نفوذ در سیستم اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به سازمان جاسوسی آمریکا، گفته بود که "در این ماموریت، فریب سازمان جاسوسی آمریکا" را خورده است.

در سال های اخیر، ایران در مواردی ایرانیان مقیم و یا تبعه آمریکا را هنگام سفر به زادگاهشان، بازداشت و محاکمه کرده است.



:: برچسب‌ها: ماکرو , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()