نوشته شده توسط : gogos

احمد شهید تاکنون دو گزارش درباره موارد نقض حقوق بشر در ایران منتشر کرده است

سازمان‌های فعال در زمینه حقوق بشر از اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواسته‌اند که ماموریت احمد شهید، گزارشگر ویژه این شورا در امور ایران را تمدید کنند.

بیش از بیست سازمان و گروه فعال در زمینه حقوق بشر روز دوشنبه ۲۹ اسفند (۱۹ مارس)، در نامه ای مشترک به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، وضعیت کنونی حقوق بشر در ایران را نامطلوب ارزیابی کرده و با بیان این که "ایران از همکاری با نهادهای سازمان ملل امتناع می‌کند"، تصریح کرده‌اند که حمایت کشورهای عضو این شورا از تمدید ماموریت گزارشگر ویژه اهمیتی حیاتی دارد.

در این نامه ادامه ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران "برای ایجاد زمینه همکاری ایرانیان با جامعه جهانی، اعمال فشار بر دولت ایران به منظور پایبندی به تعهدات بین‌المللی خود در زمینه حقوق بشر و فراهم آوردن نظارت مجامع و کارشناسان بین‌المللی حقوق بشر بر وضعیت حقوق بشر در آن کشور" مهم ارزیابی شده است.

گفته شده است که بررسی تمدید ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، در نشست این شورا در روزهای ۲۱ و ۲۲ مارس (دوم و سوم فروردین) بررسی خواهد شد.

'ادامه موارد نقض حقوق بشر'

احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، روز دوشنبه ۲۲ اسفند (۱۲ مارس)، دومین گزارش خود را به شورای حقوق بشر این سازمان ارائه کرد.

در این گزارش، از ایران به دلیل موارد متعدد نقض حقوق بشر از جمله فشار بر روزنامه‌نگاران و منتقدان حکومت، شکنجه زندانیان، محروم بودن متهمان از حق دادرسی عادلانه و "سرکوب سازمان‌یافته" اقلیت‌های دینی، قومی و جنسی انتقاد شده است.

به دنبال انتشار دومین گزارش آقای شهید، محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر ایران، این گزارش را "مملو از اتهامات بی‌پایه و اساس" خواند.

او روز دوشنبه ۲۲ اسفند (۱۲ مارس)، در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، احمد شهید را متهم کرد که "به جای بیان حقایق به جهانیان با شرورترین گروه‌های تروریستی که دستشان به خون ملت ایران آغشته است، همکاری نزدیک داشته است."

محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر ایران، گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران را مملو از اتهامات بی‌پایه و اساس خوانده است

گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران در آخرین گزارش خود از همکاری نکردن مقامات ایران گلایه کرده و نوشته بود که آنها با درخواست او برای سفر به این کشور موافقت نکرده‌اند.

آقای لاریجانی در روز ارائه این گزارش، به طعنه گفت که لازم نیست احمد شهید به ایران سفر کند، چون می‌تواند به "وب‌سایت‌های ضدانقلاب و معاند جمهوری اسلامی رجوع کند و این محتویات را کپی و پیست کند."

با این حال، دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت که با وجود "مخالفت شدید" با گزارش گزارشگر ویژه، تهران آمادگی خود را برای "هر گونه همکاری فنی با دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه برای ارائه گزارشی منصفانه، حقیقی، قابل استناد و معتبر اعلام می‌کند."

بسیج ایرانیان برای همکاری با جامعه جهانی

در نامه‌ای که سازمان‌ها و گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد فرستاده‌اند، با اشاره به این اعلام آمادگی ایران، تصریح شده است که دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران، "دوباره با تاکید، از گزارشگران موضوعی حقوق بشر سازمان ملل دعوت به عمل آورد تا از ایران بازدید کنند، اما از ارائه تاریخ دقیق برای این منظور فروگذاری نمود."

در این نامه آمده است که با وجود "تقاضا‏های متعدد گزارشگران موضوعی برای بازدید از آن کشور، هیچ‌کدام از آنها نتوانسته‌اند از سال ۲۰۰۵ تاکنون از ایران بازدید کنند."

در این نامه تصریح شده است: "در چند ماه گذشته، ایران پس از ۱۷ سال، گزارشی درباره کارنامه خود در زمینه حقوق بشر، به کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه کرد، بعضی تغییرات سطحی در قانون مجازات اسلامی انجام داد و مدعی است این قانون با تعهدات بین‌المللی آن سازگار است."

نویسندگان این نامه به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نوشته‌اند: "تلاش‏‌های ایران برای نمایش بهبود در کارنامه حقوق بشر آن کشور، عاری از دستاوردهای اساسی و ارائه یک راه‌حل عملی برای وضعیت اسفناک حقوق بشر در آن کشور است."

در این نامه آمده است: "قرار گرفتن بررسی وضعیت حقوق بشر ایران در دستور کار گزارشگر ویژه حقوق بشر، ایرانیان را در داخل و خارج از آن کشور به شکل بی‌‌سابقه‌ای برای همکاری با جامعه جهانی بسیج کرده است" و "گزارشگر ویژه می‏تواند برای قربانیان نقض حقوق بشر در ایران نقشی حیاتی ایفا کند."

مرکز آفریقایی حقوق بشر و دموکراسی، انجمن دموکراسی آفریقایی، عفو بین‌الملل، مرکز منابع حقوقی آسیا، انستیتیو مطالعات حقوق بشر قاهره، دیده‌بان حقوق بشر، کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران و فدراسیون بین‌المللی جامعه‏‌های حقوق بشر از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.



:: برچسب‌ها: سفر , نقاشی های دیواری , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

این یکی از بزرگترین عملیات تعقیب در تاریخ فرانسه توصیف می شود

در پی قتل چهار نفر از جمله سه کودک زیر ده ساله به ضرب گلوله در یک مدرسه یهودیان در شهر تولوز فرانسه، یک عملیات عظیم تعقیب که یکی از بزرگترین ها در تاریخ این کشور توصیف می شود در جریان است.

پلیس این حمله را به دو تیراندازی در هفته گذشته که در آنها سه سرباز آفریقایی تبار کشته شدند مرتبط می داند.

منابع نزدیک به تحقیقات می گویند که همان سلاح و موتور مسروقه در هر سه حمله به کار گرفته شده است.

دوشنبه بعد از ظهر هزاران نفر به یاد قربانیان در خیابان های پاریس راهپیمایی کردند.

کلیه مدارس فرانسه صبح سه شنبه در ساعت ۱۱:۰۰ به وقت محلی یک دقیقه سکوت را مراعات خواهند کرد.

محققان دو رشته تحقیقات را دنبال می کنند - انگیزه اسلامگرایانه یا راستگرایانه افراطی.

نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه که پس از حمله تازه به تولوز رفت آن را یک "تراژدی ملی" توصیف کرد. او گفت یک شخص واحد هر سه حمله را انجام داده است و "انگیزه ضدیهودی گری" آشکار به نظر می رسد.

او گفت محافظان مسلح قرار است در اطراف مدارس مذهبی، و همچنین کلیه ساختمان های یهودی و اسلامی مستقر شوند.

حمله صبح روز دوشنبه در تولوز زمانی رخ داد که والدین دانش‌آموزان این مدرسه یهودی به نام "اوزار هاتورا"، در حال رساندن فرزندانشان بودند.

یکی از معلمان مدرسه که ۳۰ سال داشت و دو پسر سه و شش ساله‌اش از جمله قربانیان این حمله هستند.

قربانی چهارم یک دختر هفت ساله است که دختر سرآموزگار مدرسه بود. او در بغل پدرش جان باخت.

یک دانش آموز پسر ۱۷ ساله نیز به شدت زخمی شده است. یک دادستان محلی به خبرنگاران گفت: "او (مهاجم) به هرچیزی که می‌توانست تیراندازی کرد؛ بچه‌ها و بزرگسالان. تعدادی از بچه‌ها هم به داخل مدرسه فرار کردند."

موتور مورد استفاده در حمله، پنج روز پیش از تیراندازی اول در تولوز ربوده شده بود. منابع پلیس می گویند که نمره آن توسط دوربین های مدار بسته در مدرسه ضبط شد.

عزاداران در طول شب مراسمی در محل حادثه در تولوز برگزار کردند و در پاریس هزاران نفر به احترام قربانیان، راهپیمایی سکوت برگزار کردند.

وزارت خارجه اسرائیل گفت که کلیه قربانیان دارای ملیت دوگانه فرانسوی اسرائیلی بودند و در اسرائیل دفن خواهند شد.

قاتل ابتدا از یک اسلحه ۹ میلیمتری استفاده کرد اما بعد از گیر کردن آن، به سلاحی با کالیبر ۰.۴۵ دست برد.

پلیس می گوید که این سلاح دوم همانی است که در حملات قبلی استفاده شده بود.

یک هفته پیش، یک سرباز چترباز ۳۰ ساله در منطقه‌ای مسکونی در تولوز فرانسه به قتل رسید و روز پنجشنبه گذشته نیز در شهر مونتوبان در حدود ۴۶ کیلومتری تولوز، سه نفر زمانی که در حال کار با یک دستگاه خودپرداز بودند، هدف تیراندازی قرار گرفتند که دو نفر از آنها کشته شدند و نفر سوم زخمی شد.

دو قربانی حمله مونتوبان نیز از نیروهای نظامی بودند.

هیو شوفیلد خبرنگار بی بی سی در پاریس می گوید که از اوایل دهه ۱۹۸۰ تاکنون چنین حمله مرگباری علیه اهداف یهودی در فرانسه روی نداده بود و اینکه کودکان هرگز اهداف اصلی حملات نبوده اند.

کلیه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه مبارزات خود را معلق کرده اند.

آقای سارکوزی گفت که مبارزات او حداقل تا چهارشنبه از سر گرفته نخواهد شد، زمانی که در مراسم ترحیم سربازان شرکت خواهد کرد.

علاوه بر آقای سارکوزی، فرانسوا اولاند نامزد حزب مخالف سوسیالیست هم برای ابراز همدردی به تولوز رفت. مرین لپن نامزد راستگرایان از مقام ها خواست برای جلوگیری از این حملات هر چه در توان دارند انجام دهند.

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد این حمله را "با شدیدترین عبارات ممکن" محکوم کرد.

رهبران اسرائیل و سازمان های یهودی در سراسر جهان نیز به شدت حادثه تیراندازی در مقابل مدرسه یهودیان در فرانسه را محکوم کردند.

بینامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل از این حادثه به عنوان "قتل منزجرکننده یهودیان "نام برده است.

نخست وزیر اسرائیل که ساعاتی پس از انتشار خبر تیراندازی در مقابل یک مدرسه یهودیان در فرانسه صحبت می کرد، گفت: "باید جلوی انگیزه های ضدیهودی سبعانه و خشونت آمیز گرفته شود."

رئیس کنگره یهودیان جهان هم این واقعه را "شرم آور" توصیف کرد که هیچ توجیهی برای انجام آن وجود ندارد.

مرکز خاخام های اروپا هم این حادثه را اقدامی "وحشیانه" و حمله ای به کل جامعه یهودیت دانست.

خاخام اعظم فرانسه نیز که به تولوز رفته، گفته است که از شنیدن آنچه که رخ داده، "شوکه" و "بهت‌زده" است.



:: برچسب‌ها: قدیمی , گربه ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
رابرت بیلز

رابرت بیلز هم اکنون به آمریکا بازگردانده شده است

استوار آمریکایی رابرت بیلز به جنایتی متهم است که پشت بسیاری از مردم را به لرزه می اندازد، قتل خانواده ها در منازلشان در تاریکی شب، کشتار کودکان بی دفاع. تحت شرایط عادی، آمریکایی ها چنین جنایتی را مستحق تنها یک مکافات می دانند، کیفر سریع و بدون ترحم.

اما حداقل در بین برخی آمریکایی ها، ظاهرا ً این قاعده درباره رابرت بیلز، متهم به قتل ۱۶ غیر نظامی در قندهار صدق نمی کند. تا اینجا به نظر می رسد بسیاری از مردم مایل اند بپذیرند که این کهنه سرباز که سابقه ۴ بار اعزام به مناطق جنگی را داشته، احتمالا ً تحت تاثیر اختلال استرس پس آسیبی، دچار جنون آنی شده و لذا از مسئولیت این جنایت مبراست.

اینکه دقیقا ً چه عاملی این استوار آمریکایی را به کشتن ۱۶ غیرنظامی افغان واداشته هنوز کاملا ً مبهم است. اما در آمریکا، سازمانها و شخصیتهای مختلف، هر کدام بر اساس سوگیری خود سعی کرده اند بیلز را به عنوان مصداقی از یک انسان شکسته ترسیم کنند.

در صفحه اینترنتی سازمان "کهنه سربازان جنگ عراق علیه جنگ"، آرن هیوز، یکی از مسئولان این سازمان می نویسد: "کهنه سربازان جنگ افغانستان اعتقاد دارند بیلز یک مورد استثنایی نیست، بلکه محصول سیاست جاری نظامی آمریکا در افغانستان است. سیاستی که حمله هوایی با هلیکوپترهای توپدار و هواپیماهای بدون سرنشین و یورشهای شبانه را شامل می شود، مجموعه تاکتیکهایی که لاجرم غیر نظامیان افغان، هزینه انسانی آن را پرداخت می کنند."

در شهرک ساحلی دریاچه تــَپــز، در ایالت واشنگتن، جایی که بیلز به اتفاق همسر و فرزندانش زندگی می کرده، همسایه ها او را فردی وطن پرست، خوش برخورد و خانواده دوست توصیف می کنند که هرگز از بابت اعزامهای مکررش به مناطق جنگی گله ای نمی کرد. برای آنها باور اینکه بیلز مرتکب چنین جنایتی شده، دشوار است.

بیو بریت، همسایه رو به روی بیلز می گوید: "من یکجوری با او همدردی می کنم، چون چهار بار به آنجا اعزام شده بود. من درک می کنم که بیلز احتمالا ً به لحاظ روانی داغان شده، پس امیدوارم که همه چیز در دادگاه توجیه شود، امیدوارم نتیجه خوب باشد."

"در شهرک ساحلی دریاچه تــَپــز، در ایالت واشنگتن، جایی که بیلز به اتفاق همسر و فرزندانش زندگی می کرده، همسایه ها او را فردی وطن پرست، خوش برخورد و خانواده دوست توصیف می کنند که هرگز از بابت اعزامهای مکررش به مناطق جنگی گله ای نمی کرد."

پل وولبرگ، همسایه دیوار به دیوار بیلز به خبرگزاری ها می گوید: "رابرت یک مرد خوب است که در زمان بدی در جای بدی قرار گرفته."

اما سرهنگ دوم بازنشسته فرد وولمن از منطقه فردریک ایالت ویرجینیا، به مشکلات روحی بیلز به دیده تردید می نگرد. سرهنگ وولمن که خود سه بار به عراق اعزام شده می گوید خروج مخفیانه بیلز از پایگاه برای ارتکاب این جنایت و بعد استخدام سریع یک وکیل مشهور از سوی وی، جملگی از حواس جمع او حکایت می کند.

بنیامین بوش یک کهنه سرباز جنگ عراق در سایت خبری تحلیلی Daily Beast می نویسد، او و همرزمانش از اینکه بگویند بیلز "سلامت روانش را از دست داده" بیم دارند، زیرا چنین ادعایی "به همه کهنه سربازان این امکان را می دهد که هر زمان اراده کنند، دیوانه شوند و هر سربازی که تجربه جنگ را داشته باشد، همواره در مرز جنون خواهد بود."

دکتر جیمز آلن فاکس، استاد جرم شناسی در دانشگاه نورت ایسترن بوستون اعتقاد دارد چون این کشتار در آمریکا رخ نداده، برای آمریکایی ها توجیه آن راحت تر است.

این استاد دانشگاه می گوید: "هرچند قربانیان، نظامی یا دشمن نبوده اند، بسیاری از آمریکایی ها می کوشند که خودشان را از (قضاوت درباره) این پرونده دور نگه دارند، چون جنایت در جای بسیار دوری رخ داده. هر چند این اقدام یک قتل جمعی است، چون در شرایط نظامی صورت گرفته، بسیاری آنرا آنگونه که هست نمی بینند. اگر یک شهروند غیرنظامی، شهروندان غیرنظامی دیگری را کشته بود، وضعیت فرق می کرد."

از سوی دیگر، توماس آمرسون کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی آمریکا در نامه ای به خبرگزاری آسوشیتد پرس نوشته: "اگر به سایر لکه های تاریکی که در تاریخ عملیات نظامی آمریکا ثبت شده بازگردیم، به عنوان مثال به قتل عام ساکنان روستای می لای در بهبوهه جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸، می بینیم که آمریکایی ها تمایل دارند رهبرانی که این جنگها را آغاز کرده اند را از مسئولیت این جنایات مبری فرض کنند و در عوض کل مسئولیت این اقدامات را متوجه سربازانی کنند که مستقیما ً مرتکب این جنایات شده اند."



:: برچسب‌ها: روز , دره عمیق و باریک , گربه ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
مجروحان در سوریه

صلیب سرخ می گوید که آتش بس برای انتقال مجروحان لازم است

وزارت امور خارجه روسيه در بيانيه ای اعلام کرده است که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای آتش بسی دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسيب ديده موافق است.

وزارت خارجه روسيه از دولت سوريه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون معطلی" با اين طرح موافقت کنند.

روسيه تا کنون دو بار قطعنامه شورای امنيت را عليه سوريه وتو کرده است.

جيکوب کلینبرگر، مسئول صلیب سرخ جهانی به مسکو سفر کرده بود تا با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه ملاقات کند و طرح جديد آتش بس را پيشنهاد دهد.

صلیب سرخ می گوید برای خارج کردن مجروحان از مناطقی که درگیری هایی در آنها در جریان است و همچنین برای رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی، وقفه ای دست کم دو ساعته در روز ضروری است.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

گزارش ها حاکی است که روز دوشنبه یک گروه پنج نفره از کارشناسان به همراه کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه وارد سوریه شده است.

تیم اعزامی که در زمینه برقراری صلح و میانجیگری تجربه دارد، مذاکراتی را در مورد پیشنهاد آقای عنان به بشار اسد در مورد پایان دادن به خشونت های این کشور انجام خواهد داد.

جيکوب کلنبرگر

جيکوب کلنبرگر مسئول صليب سرخ جهانی برای جلب حمایت روسیه به مسکو رفت

کوفی عنان پیشتر در جریان دیداری از سوریه اعزام یک گروه از ناظران بین المللی را برای بررسی اوضاع این کشور و پایان دادن به خشونت ها، به آقای اسد پیشنهاد داده بود.

شب گذشته هم درگیری هایی چند ساعته بین مخالفان و نیروهای بشار اسد در دمشق رخ داد.

گروه ناظر حقوق بشر سوریه از درگیری های شب گذشته در دمشق به عنوان "شدیدترین درگیری هایی که تاکنون در نزدیکی مراکز امنیتی دمشق اتفاق می افتد، نام برده است."

سازمان ملل متحد تخمین می زند که بیش از هشت هزار نفر در این درگیری ها کشته شده اند.

آقای اسد اصرار دارد که با "گروه های جنایتکار مسلح" که قصد بی ثبات کردن سوریه را دارند می جنگد.



:: برچسب‌ها: سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

عکس و تترهای صفحه نخست ماندگار

روزنامه‌های چاپ کابل در آخرین روز سال ۱۳۹۰ خورشیدی، بیشتر به بررسی تحولات افغانستان در سال گذشته و پیش‌بینی اوضاع این کشور در سال ۱۳۹۱ پرداخته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این سال، سال خوبی باشد.

روزنامه افغانستان نوشته است که سال ۱۳۹۰ خورشیدی در افغانستان با آشوب و جنجال‌های فراوان و ترور رهبران جهادی همراه بود. نویسنده افزوده است که هرچند در این سال با ورود آمریکا به روند صلح با طالبان، این برنامه وارد مرحله تازه‌ای شد، اما در نهایت طالبان گفتگوها را به حالت تعلیق درآوردند.

این روزنامه جنجال‌ها میان مجلس و حکومت افغانستان را از رویدادهای مهم سال گذشته دانسته و نوشته است که این جنجال‌ها با رد طرح بودجه ۱۳۹۱ از سوی مجلس نمایندگان به دلیل عدم توازن و ناعادلانه بودن آن، در آخرین روزهای این سال ادامه یافت.

به نظر نویسنده، عدم رعایت توازن میان مناطق مختلف کشور در بودجه، گذشته تاریخی دارد و "این امر از حکومت‌های گذشته به صورت یک امر پذیرفته شده، به میراث مانده است". روزنامه افغانستان افزوده است: در حالی که دولت باید مبارزه با تبعیض را در دستور کار خود قرار دهد، خود در طرح بودجه برخورد "ناعادلانه" دارد.

هشت صبح نوشته است که جنجال‌های سال گذشته میان مجلس و حکومت با تایید صلاحیت ۹ عضو کابینه از جانب مجلس، تقریبا پایان یافت و این مساله باعث شد که دولت به فکر افراد مورد نظر خود در دادگاه عالی و دادستانی کل کشور بیفتد.

به نظر این روزنامه، سال ۱۳۹۰ با "اشتباه‌های" سربازان خارجی در افغانستان همراه بود و از جمله سوزاندن نسخه‌های قرآن در بگرام و کشتار ۱۶ غیرنظامی در قندهار باعث تحریک مردم علیه غربی‌‎ها شد و آقای کرزی موضوع خروج زودهنگام نیروهای خارجی را مطرح کرد.

هشت صبح معتقد است که هر چند روابط حکومت افغانستان در این سال با متحدان غربی آن گرم بود و چند پیمان استراتژیک میان افغانستان و چند کشور غربی امضا شد، اما گفتگوها بر سر پیمان استراتژیک با آمریکا به دلیل پافشاری افغانستان بر توقف عملیات شبانه نیروهای خارجی، امضا نشده است.

این روزنامه در ادامه تاکید کرده است که "انتظار اساسی این است که حکومت در راستای حکومت‌داری بهتر، قانون‌مداری و خدمات‌رسانی بهتر، گام بردارد و با استفاده از فرصت‌های پیش‌آمده، حمایت جامعه جهانی را در قالب سند‌های همکاری و پیمان‌های استراتژیک به همراه داشته باشد."

اما بر اساس پیشبینی ماندگار، سال آینده با چالش‌های زیادی همراه خواهد بود و عمده‌ترین آنها "بحران امنیتی" است. به نظر نویسنده، "برنامه خرج نیروهای آمریکایی در ۲۰۱۴ و تاکید آقای کرزی بر خروج آنها در ۲۰۱۳ حکایت از آن دارد که طالبان و پاکستان حمله‌هایشان را بیشتر می‌کنند و خشونت‌های بیشتری به‌راه خواهند انداخت."

کارتون روزنامه افغانستان

به نظر این روزنامه، "چالش دیگر بحران اقتصادی ا‌ست که به نظر می‌رسد در سال آینده به اوج خود برسد؛ زیرا سال ۱۳۹۰ و پیش‌تر از آن، میلیاردها دلار از کمک‌های جامعه جهانی و عواید مملکت به بیرون از کشور برده شد و نیز نبود امنیت سبب کندی در سرمایه‌گذاری‌ها شد و کمک‌های جامعه جهانی به افغانستان رو به کاهش بوده است."

ماندگار اما در ادامه افزوده است که "به‌رغم این‌همه ناامیدی و چشم‌اندازهای تاریک، اگر در سال پیش رو با تجربه از سال‌های گذشته، به اصلاحِ سیاست‌ها و اجرای برنامه‌هایِ درست پرداخته شود و صادقانه برای جبران مافات تلاش شود، می‌توانیم به دستاوردهای قابل ملاحظه‌ای در تمام عرصه‌ها در کشور نایل آییم."

روزنامه دولتی انیس، اصلاح و هیواد، که معمولا مطالب آن به رنگ‌های سیاه و سفید چاپ می‌شود، تیترهای صفحات بیرونی شماره‌های امروز خود را به نشانه فرارسیدن نوروز به رنگ سبز چاپ کرده و از جمله انیس در سرمقاله خود، سال آینده خورشیدی را برای افغانستان "سال امیدها" خوانده است.

این روزنامه سال ۱۳۹۰ را سالی "با دستاوردها و چالش‌ها" خوانده و نوشته است که مردم از "جنگ تحمیلی" خسته شده و حالا با راه‌اندازی برنامه مصالحه دولت با شورشیان، چشم به راه پایان مخاصمت‌ها و تحکیم صلح سراسری در کشور هستند.

انیس ابراز خوش‌بینی کرده است که افغان‌ها با برادری و عقلانیت و روحیه همدیگرپذیری، در سال نو دل‌های خود را از کینه، نفاق و دشمنی پاک کنند، در فکر تفاهم شوند و بر مشکلات فایق آیند. این روزنامه ابراز امیدواری کرده است که سال آینده خورشیدی سال پایان جنگ در افغانستان باشد.

روزنامه اراده در سرمقاله خود با عنوان "سال جدید و آرزوهای قدیمی" با ذکر این که با روی کار آمدن "رژیم جدید در افغانستان آرزوهای جدیدی در دل‌های ما جوانه زد"، پرسیده است که "اینک بعد از یازده سال چه تغییری در خواست‌های ما ایجاد شده است؟ آیا تا حال به یکی از آن خواست‌ها رسیده‌ایم؟"

به نظر نویسنده، بیشتر آرزوهای مردم افغانستان در یازده سال گذشته برآورده نشده است. اراده معتقد است که در افغانستان مردم به "نان" می‌اندیشند و کمتر به چگونه زیستن. نویسنده افزوده است که تا زمانی که شکم انسان سیر نباشد، دشوار است که آرزوهای بزرگ در ذهن او پرورده شود.

روزنامه در ادامه تاکید کرده است که با آغاز سال نو، دولت افغانستان تکانی به خود بدهد، به وضعیت کشور نگاه کند و به آینده کشور بیندیشد. به نوشته اراده، همانگونه که طبیعت تغییر و تحول می‌کند، دولت افغانستان هم در خود تغییر بیاورد.

اما آرمان ملی نوشته است که "ما همچنان درگیر جنگ هستیم و دشمن بیشتر از سال‌های گذشته بی‌رحم شده، فساد و مواد مخدر گلوی مردم بی‌دفاع افغانستان را می‌فشارد". نویسنده پرسیده است که "در سایه نظام آلوده به فساد، که حلقات مافیایی در آن خانه کرده،" می‌شود آرزوی پایان بی‌سر و مانی در زندگی مردم را داشت.

سرمقاله‌نویس آرمان ملی افزوده است که هر چند مردم با آغاز سال نو امیدوارند که این سال، سال پایان بدبختی مردم افغانستان باشد، اما با حکومت آقای کرزی، مردم "روز خوش نخواهند دید". به نظر نویسنده، دولت برای رسیدن طالبان به قدرت "زمینه‌سازی می‌کند".

روزنامه خدمتگار با اشاره به خبر بازداشت چند گروه متهم به بمبگذاری و حملات انتحاری در روز نوروز در شهرهای افغانستان، نوشته است که طالبان تلاش دارند که نوروز را "سیاسی کنند". این در حالی است که به نظر نویسنده، نوروز در سراسر افغانستان جشن گرفته می‌شود.

خدمتگار همچنین نوشته است: طالبان گفته‌اند که نوروز مربوط به آئین زرتشتی و "حرام" است. در حالی که به باور این روزنامه، جشن نوروز پیش از آیین زرتشت وجود داشته، پس از آن در میان مرسوم بوده است و حالا هم در افغانستان وجود دارد.

سرمقاله‌نویس خدمتگار افزوده است که در زمان جهاد، مجاهدین نسبت به جشن نوروز واکنش منفی نشان ندادند، اما پس از به قدرت رسیدن گروه طالبان در افغانستان در دهه هفتاد خورشیدی، مخالفت با نوروز به وسیله "ملاهای مدارس پاکستانی" مطرح شد.

روزنامه در ادامه نوشته است که مشکل طالبان تنها با نوروز نیست، بلکه آنها با آثار تاریخی افغانستان هم مخالفت دارند، در حالی که برای این مخالفت و "تعصب" خود دلایل صریحی ندارند و توجیهاتی هم که ارائه کرده‌اند، بیشتر "ناروا و ساختگی" است.



:: برچسب‌ها: زن , سقوط , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
مجروحان در سوریه

صلیب سرخ می گوید که آتش بس برای انتقال مجروحان لازم است

وزارت امور خارجه روسيه در بيانيه ای اعلام کرده است که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای آتش بسی دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسيب ديده موافق است.

وزارت خارجه روسيه از دولت سوريه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون معطلی" با اين طرح موافقت کنند.

روسيه تا کنون دو بار قطعنامه شورای امنيت را عليه سوريه وتو کرده است.

جيکوب کلینبرگر، مسئول صلیب سرخ جهانی به مسکو سفر کرده بود تا با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه ملاقات کند و طرح جديد آتش بس را پيشنهاد دهد.

صلیب سرخ می گوید برای خارج کردن مجروحان از مناطقی که درگیری هایی در آنها در جریان است و همچنین برای رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی، وقفه ای دست کم دو ساعته در روز ضروری است.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

گزارش ها حاکی است که روز دوشنبه یک گروه پنج نفره از کارشناسان به همراه کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه وارد سوریه شده است.

تیم اعزامی که در زمینه برقراری صلح و میانجیگری تجربه دارد، مذاکراتی را در مورد پیشنهاد آقای عنان به بشار اسد در مورد پایان دادن به خشونت های این کشور انجام خواهد داد.

جيکوب کلنبرگر

جيکوب کلنبرگر مسئول صليب سرخ جهانی برای جلب حمایت روسیه به مسکو رفت

کوفی عنان پیشتر در جریان دیداری از سوریه اعزام یک گروه از ناظران بین المللی را برای بررسی اوضاع این کشور و پایان دادن به خشونت ها، به آقای اسد پیشنهاد داده بود.

شب گذشته هم درگیری هایی چند ساعته بین مخالفان و نیروهای بشار اسد در دمشق رخ داد.

گروه ناظر حقوق بشر سوریه از درگیری های شب گذشته در دمشق به عنوان "شدیدترین درگیری هایی که تاکنون در نزدیکی مراکز امنیتی دمشق اتفاق می افتد، نام برده است."

سازمان ملل متحد تخمین می زند که بیش از هشت هزار نفر در این درگیری ها کشته شده اند.

آقای اسد اصرار دارد که با "گروه های جنایتکار مسلح" که قصد بی ثبات کردن سوریه را دارند می جنگد.



:: برچسب‌ها: آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

در آستانه فصل بهار و در حالی که تنها چند ساعت تا حلول سال نوی خورشیدی باقی است، بسیاری از جاده های ارتباطی بین شهرهای ایران سفید پوش شده و برف و توفان برنامه سفرهای نوروزی بسیاری از ایرانی ها را دچار تغییر کرده است.

شکوفه های درختان در استان مازندران که در طول سال کمتر شاهد بارش برف است، حالا با برف پوشیده شده اند. بارش برف در این مقصد نوروزی بسیاری از ایرانی ها، بسیاری از آنها را غافلگیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، وضعیت نامساعد آب و هوایی و وزش توفان و گرد و غبار روز گذشته موجب تأخیر در انجام پروازها و مسدود شدن سه محور مهم مواصلاتی کرمان - زاهدان، ‌کرمان- یزد و کرمان - خراسان جنوبی شده است.

اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به این که توفان روز گذشته با سرعت ۱۲۰ تا ۱۶۰ کیلومتر بیشتر شهرستان‌های استان کرمان را درنوردیده است، تصریح کرد: "ستاد تسهیلات نوروزی کرمان تمهیدات ویژه‌ای را برای اسکان فوری مسافران نوروزی اندیشیده است."

به گزارش همین خبرگزاری دو روز پیش هم توفانی با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت در زاهدان دید افقی را به دو کیلومتر کاهش داد.

به گفته مقامات محلی، قرار است دمای هوا در منطقه سیستان ۱۵ تا ۲۰ درجه کاهش ‌یابد و احتمال سرمازدگی درختان میوه وجود دارد.

دست اندرکاران دریای عمان را نیز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مواج و متلاطم پیش بینی کرده اند.

از سوی دیگر در روزهای اخیر گرد و غبار شدید هوا، محور ارتباطی ریگان ـ ایرانشهر و ریگان ـ نرماشیر ـ بم را مسدود کرد به گونه ای که گشت های راهداری برای راهنمایی و نجات مسافران در این محورها مستقر شدند.

در خوزستان هم وزش باد و توفان خاک از سه روز پیش آغاز شده است و موجب خانه نشینی ساکنان این استان در آستانه جشن سال نوی خورشیدی شده است.

کولاک شدید و نبود دید کافی در اکثر محورهای استان زنجان موجب مسدود شدن راه‌های این استان شد.

به گزارش اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان، بارش برف و کولاک بسیار شدید در روز شنبه ۲۷ اسفند در محورهای ارتباطی استان، موجب اختلال تردد وسایط نقلیه در اکثر محورهای ارتباطی استان شد و کار امداد رسانی به مسافران نوروزی را با مشکل مواجه کرد.



:: برچسب‌ها: آلمان , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos
راجر فدرر

راجر فدرر بعد از قهرمانی در تورنمنت ایندین ولز، با پرچم کشورش سوئیس در مقابل دوربین‌ها قرار گرفت

راجر فدرر قهرمان تورنمنت ایندین ولز شد

راجر فدرر، نفر سوم رده‌بندی جهانی، با پیروزی دو بر صفر (۳-۶ ۶-۷) بر جان ایزنر قهرمان رقابت‎‌های مسترز ایندین ولز شد.

فدرر در نیمه نهایی رقیب دیرینه خود رافائل نادال را شکست داده بود. فدرر با این قهرمانی با رکورد ۱۹ بار قهرمانی نادال در مسابقات مسترز برابری کرد.

فدرر قبلا در سال‌های ۲۰۰۴، ۲۰۰۵، و ۲۰۰۶ نیز قهرمان این تورنمنت شده بود.

جان ایزنر آمریکایی که بخت یازدهم این مسابقات بود، در نیمه نهایی با غلبه بر نوواک جوکوویچ، نفر نخست رده‌بندی جهانی، شگفتی ساز شد و به جمع ۱۰ نفر نخست تنیس‌بازان جهان راه یافت.

ویکتوریا آزارنکا

ویکتوریا آزارنکا سال 2012 را بسیار موفق آغاز کرد و به صدر رده‌بندی جهانی رسید

اما در بازی فینال راجر فدرر که برنده ۱۶ گرند اسلم است مجالی برای خودنمایی به ایزنر نداد و با سرویس‌های دقیق به آسانی جام قهرمانی را در اختیار گرفت.

تداوم قدرتنمایی ویکتوریا آزارنکا

ویکتوریا آزارانکا با پیروزی مقتدرانه بربار ماریا شاراپوا، قهرمان زنان تورنمنت مسترز ایندین ولز شد.

آزارنکا که پس از قهرمانی در گرند اسلم استرالیا به رتبه نخست رده‌بندی جهانی راه یافت، تنها در ۸۵ دقیقه و با نتایج ۲-۶ و ۳-۶ شاراپوا را شکست داد.

این پیروزی بیست و سومین برد پیاپی این تنیس‌باز ۲۲ ساله اهل بلاروس در سال ۲۰۱۲ و دومین پیروزی او بر شاراپوا بود.

آزارنکا در فینال اوپن استرالیای امسال نیز با شاراپوا روبرو شده بود که آنجا هم به آسانی و با نتایج ۳-۶ و ۰-۶ حریف نامدار روس را شکست داد.

.



:: برچسب‌ها: سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

روز یکشنبه بیست و هشتم اسفندماه سال ۱۳۹۰ ایرانیان مقیم لس‌آنجلس با نمایش فیلم، تجلیل از آنها که برای فرهنگ ایران تلاش کرده‌اند و نیز با رقص و آواز به استقبال نوروز ۱۳۹۱ رفتند.

برای چهارمین سال متوالی، بنیاد فرهنگ در جنوب کالیفرنیا، مراسم نوروز برگزار کرد. مراسم امسال با همکاری موزه هنرهای لس‌آنجلس انجام شد.

موزه هنرهای لس‌آنجلس ساختمانی با معماری مدرن است که سالن‌های متعدد و یک باغ دارد و باغچه کوچکی که در جلوی در ورودی است.

جشن نوروز از همان باغچه جلوی در شروع شده بود. جایی که میزهایی برای بچه‌ها گذاشته بودند تا صورتهایشان را رنگ‌آمیزی کنند و به شکل پروانه و مرد عنکبوتی و موش و خرگوش در بیایند.

شاید برای پدر و مادرهایی که آمده بودند تا چند دقیقه‌ای فیلم تماشا کنند یا موسیقی بشنوند، بهترین راه برای همراه کردن فرزندان کوچکتر همین بود که صورتهایشان را بدهند دست چهره‌پردازان.

'شهر من پیتزا'

درست کنار میزهای تبدیل بچه ها به موجودات کارتونی، سالن نمایش فیلم قرار داشت. در این سالن می‌شد شش فیلمی را که به مرحله نهایی بخش فیلم رسیده بودند، تماشا کرد.

اگر خوانندگان این گزارش دوست دارند که بدانند آن شش فیلم چه بودند، می‌توانند به بخش فیلم جشنواره بروند و خود فیلم ها را به صورت آنلاین تماشا کنند.

در بخش فیلم، امسال جایزه اول را به فیلمی از "علا محسنی" دادند. فیلم او "شهر من پیتزا" نام دارد.

فیلم درباره نظر شهروندان تهرانی درباره پیتزا است؛ در برابر غذاهای ایرانی نظیر آبگوشت و کله‌پاچه. تضاد بین محیط پیتزافروشی و مثلا کله‌پاچه فروشی یا تضاد بین زیبایی و قیافه غذا و از آن جالب‌تر اظهارنظرهای مردم درباره هر کدام از این غذاها، موقعیت‌های خنده‌دار و مفرحی در این فیلم ساخته بود که مخاطبان را ناگزیر می‌کرد بخندند.

علا محسنی، کارگردان این فیلم می‌گوید که از قصد می‌خواسته فیلمی مفرح و طنز بسازد و البته به این نکته هم بپردازد که چرا تهران این همه پیتزافروشی دارد.

آقای محسنی می‌گوید که چقدر خود و فرزندش از دوستداران پیتزا هستند و چطور او از همین جا متوجه شده که تنوع پیتزا در شهر تهران زیاد است. بعد آن را با شهرهای دیگر دنیا مقایسه کرده و دیده که تهران در زمینه پیتزا، شهری منحصر به فرد است و البته در این میان این غذای ایتالیایی مخالفان سرسختی هم دارد.

این فیلم پیش از این، در شهرهای مختلف دنیا و جشنواره‌هایی دیگر به نمایش در آمده و جایزه هم گرفته است.

در این فیلم همچنین گفته شد که پیتزای قرمه‌سبزی هم وجود دارد و حتی جایزه گرفته است. اما این آخرین اشاره به قرمه‌سبزی نبود.

فرهنگ و قرمه‌سبزی

با پایان گرفتن بخش فیلم و اعطای جوایز به فیلم‌های اول تا سوم جشنواره، به تعداد سوپرمن‌ها و خرگوش‌ها و جادوگران کوچک افزوده شده و آنها مشغول ترساندن همدیگر یا دلربایی از هم در حیاط موزه بودند.

اما در ساختمانی دیگر از موزه، مراسم دیگری در حال آغاز بود که برای ایرانیان قدیمی‌تر، جذاب‌تر و البته ایرانی‌تر بود.

مراسم با کمی تاخیر آغاز شد و برگزارکنندگان سعی داشتند از کسانی که جایی برای دوستان غایبشان گرفته‌اند، خواهش کنند تا جای خالی را به منتظران به ورود به سالن بدهند.

با وجود آغاز مراسم، زنگ تلفن‌ها هنوز شنیده می‌شد، تذکرهای مسولان سالن هم راه به جایی نمی‌برد و گفتگوهای تلفنی کم و بیش در جریان بود.

شاید سومین نکته که این مراسم را ایرانی کرد، اشاره به قرمه‌سبزی، غذای محبوب ایرانیان، بود. این کار را فرهاد محیط در سخنرانی خود انجام داد.

آقای محیط و اعضای دیگر هیات امنای بنیاد فرهنگ، در سخنرانی‌های کوتاه خود سعی داشتند تا درباره این بنیاد بگویند و اینکه چرا برای بنیاد کار می‌کنند.

اعضای بنیاد فرهنگ که بنیاد خود را سازمانی غیرسیاسی، غیرمذهبی و غیرانتفاعی می‌شمارند، می‌خواهند که کار اطلاع‌رسانی در زمینه فرهنگ ایرانی را به عهده بگیرند. برای همین است که به طنز، صحبت از قرمه‌سبزی در میان نشانه‌های فرهنگی ایران به میان آمد.

بیتا میلانیان، مدیر اجرایی بنیاد فرهنگ می‌گوید که این بنیاد تلاش می‌کند فرهنگ ایران را به غیرایرانیان معرفی کند و همچنین برای ایرانیانی که در آمریکا هستند، رویدادهای فرهنگی ترتیب دهد.

او می‌گوید که از جمله برنامه‌های آنها این بوده است که کمک کرده‌اند در دانشگاه ساترن کالیفرنیا، زبان فارسی تدریس شود و می‌خواهند که در این دانشگاه، رشته ایران‌شناسی را هم دایر کنند.

خانم میلانیان همچنین می‌گوید که بنیاد فرهنگ سعی می‌کند در تمام برنامه‌های خود از کمک‌های نهادهای علمی مانند موزه‌ها و دانشگاه‌ها کمک بگیرد.

او می‌گوید کارهایی که بنیاد فرهنگ انجام می‌دهد، معمولا کاری است که سفارتخانه‌های کشورها، برای معرفی فرهنگ کشورشان انجام می‌دهند اما در غیاب سفارت ایران در آمریکا، این کار را سازمان‌های غیر دولتی انجام می‌دهند که بودجه‌شان را اشخاص علاقه‌مند می‌پردازند.

سه تا یک عمر دستاورد فرهنگی

بعد از سخنرانی‌های کوتاهی که انجام شد، بنیاد فرهنگ به سه نفر از کسانی که به انتخاب آنها یک عمر را برای فرهنگ ایرانیان گذاشتند، لوح تقدیر داد.

در میان این سه نفر یکی زنده و دونفر دیگر، از درگذشتگان بودند که در سال ۱۳۹۰ از دنیا رفته بودند.

عباس میلانی، محقق و استاد دانشگاه، نفر اول در میان تقدیرشدگان بود.

آقای میلانی سخنرانی کوتاهی برای حاضران کرد و گفت که همه ایرانیان باید سفیران فرهنگی کشورشان باشند. بعد از مراسم، او توضیح بیشتری درباره این نظرش داد: "ما چون دولتی داریم که حاضر نیست از کلیت فرهنگ ما دفاع کند آن وقت وظیفه تک‌تک ما ایرانیان است که این وظیفه‌ای را که دولت باید انجام می داد، ما انجام دهیم."

او از سوی دیگر تاکید می‌کند که ایرانیان در معرفی فرهنگ و تاریخشان باید نگاهی نقاد داشته باشند تا از یک "ناسیونالیسم افراطی" بر حذر باشند و فکر نکنند که "هنر نزد ایرانیان است و بس".

این نوع نگاه افراطی به مقوله ایران و ایرانی به عقیده آقای میلانی، به اندازه کسانی که فرهنگ ایران را به دو دوره بعد و قبل از اسلام تقسیم می‌کنند و به یکی از این دو دوره اهمیت بیشتری می‌دهند، می‌تواند مخرب باشد.

اما دو نفری که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند و از تازه‌درگذشتگان هستند، یکی دکتر حسین ضیایی بود و دیگری استاد ایرج افشار.

دکتر ضیایی استاد دانشگاه لس‌آنجلس و رییس گروه ایران‌شناسی این دانشگاه بود. او در رشته‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی درس می‌داد.

آقای ضیایی که فارغ‌التحصیل از دانشگاه هاروارد آمریکا بود، مدتی در دانشگاه تهران و صنعتی شریف هم درس داده بود.

همسر آقای ضیایی که برای گرفتن لوح تقدیر به روی صحنه رفت، گفت که اگر همسرش زنده بود حتما از دانشجویانش هم تشکر می‌کرد که او را تشویق به تحقیق و نگارش بیشتر می‌کردند.

دیگر ایرانی درگذشته که در این مراسم از او تقدیر شد، ایرج افشار بود. آقای افشار نه تنها نویسنده کتاب‌های بسیاری درباره ایران است بلکه بسیاری از ایران‌شناسان کنونی هم تحت‌تاثیر او بوده‌اند.

تورج دریایی، استاد دانشگاه کالیفرنیا، وقتی که برای صحبت درباره آقای افشار روی صحنه رفت، از حسین ضیایی به عنوان معلم خود و از ایرج افشار به عنوان راهنمای خود نام برد.

لوح تقدیر آقای افشار را فرزند او از سوی خانواده‌اش دریافت کرد.

موسیقی ایرانی با طعم خارجی

بعد مراسم، در همان سالن، اجرای موسیقی آغاز شد. موسیقی ایرانی با رقص‌های مدرن و اجراهایی ترکیب‌شده از رقص‌های محلی و اقوام مختلف ایرانی. به همه اینها اضافه کنید پخش تصاویر متحرک که روی پرده انجام می‌شد و ترکیبی بدیع روی صحنه می‌ساخت.

یکی از اجراهای انجام شده در این بخش، اجرایی همراه با بیان داستان بود که داستان به زبان انگلیسی روایت می‌شد اما موسیقی همچنان موسیقی ایرانی بود. این ترکیب شاید خیلی شبیه به آمریکاییان ایرانی‌تباری باشد که بعد از مهاجرت به آمریکا، حالا فرهنگشان دو بخش دارد؛ بخشی ایرانی و بخشی آمریکایی.

بعد از این مراسم هم در حیاط موزه و فضای باز، کنسرت کامیار برگزار شد. خواننده ایرانی که به سبک آر اند بی، آواز می‌خواند و اجرایش پر از بالا و پایین پریدن‌هایی است که همه را به وجد می‌آورد. زبان کارها هم چیزی بود میان انگلیسی و فارسی.



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : gogos

در حمله‌های ناتو که برای مقابله با نظامیان وفادار به معمر قذافی انجام می‌شد، غیرنظامیان نیز کشته شده‌اند

عفو بین‌الملل از انجام نشدن تحقیقات مناسب از سوی ناتو درباره کشته شدن بیش از ۵۰ غیرنظامی در جریان حمله‌های هوایی ناتو در سال گذشته در لیبی انتقاد کرده است.

در گزارش عفو بین‌الملل که روز دوشنبه، ۱۹ مارس (۲۹ اسفند) و حدود یک سال بعد از آغاز عملیات هوایی ناتو در لیبی منتشر شده، آمده است: این حمله‌های هوایی که مورد حمایت سازمان ملل متحد نیز بود، به منظور محافظت از غیرنظامیان در برابر نظامیان وفادار به معمر قذافی انجام می‌شد، ولی ۵۵ غیرنظامی در جریان آنها کشته شده‌اند.

عفو بین‌الملل گفته است که بیشتر کشته‌شدگان غیرنظامی این حمله‌ها زنان و کودکانی بوده‌اند که در خانه‌هایی مسکونی به سر می‌برند و مدرک روشنی که نشان دهد از این خانه‌ها برای اهداف نظامی استفاده می‌شد، وجود ندارد.

ناتو از هر گونه خسارت و آسیب ناشی از این حمله‌های هوایی ابراز تاسف کرده، ولی گفته است که مسئولیت اصلی برای تحقیق درباره مرگ افراد به عهده مقامات رسمی کنونی لیبی است.

"ابراز تاسف کافی نیست"

عملیات نظامی ناتو در لیبی برای نزدیک به ۷ ماه جریان داشت و بسیاری از مردم لیبی، به ویژه در شهر بنغازی در شرق این کشور، این حمله‌ها را موفقیتی بزرگ ارزیابی می‌کنند که نقش مهمی در سرنگونی معمر قذافی، رهبر سابق لیبی داشت.

با این حال، عفو بین‌الملل افزون بر انتقاد از عدم انجام تحقیقات مناسب، از پرداخت نشدن غرامت به خانواده‌های قربانیان غیرنظامی این حمله‌ها از سوی ناتو نیز انتقاد کرده است.

دوناتلا روورا، از مشاوران ارشد عفو بین‌الملل، روز دوشنبه، ۱۹ مارس، در بیانیه‌ای تصریح کرد: "مقامات ناتو بارها بر تعهد خود برای حمایت و دفاع از غیرنظامیان تاکید کرده‌اند."

در این بیانیه اضافه شده است: "به همین دلیل آنها نمی‌توانند مرگ غیرنظامیان را فقط با چند بیانیه مبهم و ابراز تاسف، نادیده بگیرند، بدون آن که تحقیقات مناسبی درباره این وقایع مرگبار انجام شود."

در عین حال، در بیانیه عفو بین‌الملل آمده است که "ناتو اقدامات قابل توجهی کرده است تا خطر تلفات غیرنظامیان را با اقداماتی همچون بمباران دقیق و هشدار درباره محل حمله‌ها، به کمترین میزان برساند."

عفو بین‌الملل اضافه کرده است که این اقدامات باعث نمی‌شود ناتو تعهدی به انجام تحقیقات در باره مرگ افراد و یا پرداخت غرامت به خانواده‌ها و بستگان قربانیان نداشته باشد.

در بیانیه این سازمان آمده است: افرادی که از این حمله‌ها نجات یافته‌اند و نیز بستگان قربانیان که با عفو بین‌الملل گفت‌وگو کرده‌اند، گفته‌اند که هیچوقت از طرف ناتو با آنها تماسی گرفته نشده است و آنها همچنان نمی‌دانند که چه اتفاقی رخ داده و چه کسی مسئول بوده است.

عفو بین‌الملل به ثبت مدارک مربوط به مرگ ۵۵ غیرنظامی اشاره کرده است که ۱۶ کودک و ۱۴ زن از جمله آنها هستند و افزوده است: این قربانیان در حمله‌های هوایی به طرابلس، زلیتن‎، سرت، ماجر و مرسى‌البریقة و در شرایطی کشته شده‌اند که در خانه‌هایی متعلق به افراد غیرنظامی به سر می‌بردند.

در بیانیه عفو بین‌الملل آمده است که ۳۴ نفر دیگر، از جمله ۸ کودک در سه حمله جداگانه که به دو خانه مسکونی در ماجر انجام شد، کشته شده‌اند، بدون آن که درباره دلیل هدف قرار گرفتن آنها توضیحی داده شود.

در این بیانیه از ناتو خواسته شده است تا با انجام تحقیقات، مشخص کند که آیا مرگ غیرنظامیان ناشی از نقض قوانین بین‌المللی بوده است یا نه و در صورتی که مقرراتی نادیده گرفته شده است، افرادی که مسئول بوده‌اند، معرفی و محاکمه شوند.



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()